dissabte, 10 de desembre del 2011

Tenim rates!!

Rates, ratolins, ratotes de tots colors, mides, és com un malson, corren per tot arreu i deixen sense menjar a les pobres gallines. Hem probat amb un verí convencional però sembla que no els agrada perquè ni el llepen... Avui hem anat a la cooperativa i hem demanat consell de l´expert. Ens han donat el raticida més fort del mercat, probarem a veure què, jo no ho sabia, però es veu que tots els pagesos tenen rates, i sobretot si tenen pinsos... Em conformo que estiguin al camp però dins de casa ni parlar-ne!!
Avui la Judit ha fet 6 anys! és el seu aniversari i ja de bon matí s´ha despertat intrigada pel regal. Uns bolis de purpurina i un conte de la Carmen Gil, la meva veïna és una bruixa? Un llibre que té un títol molt estrafolari però ple de valors, on les coses no sempre són com semblen i no podem jutjar als altres per l´apariencia... Tots dos regals li han fet molta il.lusió i deseguida s´ha posat a llegir el conte i se l´ha acabat d´una tirada. Això m´ha fet molt contenta i després l´avia li ha portat un altre conte d´en Salvador Comelles, un cop de vent, aquest encara no l´hem llegit, també és molt divertit.
Després hem sembrat uns quants enciams i escaroles perquè sempre en tinguem per collir. Tot un dia molt bonic i especial.







5 comentaris:

paumon ha dit...

A casa sempre hem tingut gallines i al galliner sempre hi han hagut conillets d'índies, els grans del barri deien que així no venen les rates. La veritat que mai no n'hem tingut! Bé, és una idea i possible solució al vostre problema. Espero que se solucioni aviat! Una abraçada.
Montse

Jordi&Maria ha dit...

Quina gran idea! i no es mengen els ous els conillets d´indies? i les gallines no els piquen? Estic convençuda que les nenes estarien molt contentes de tenir més animalets a casa. Gràcies pel consell! Una abraçada a tots cinc!

Marvan ha dit...

Això és el que té viure al camp jajaja, que et venen tot d'animalots regalats.
Felicitats per cert a la cumpleañera!

paumon ha dit...

Els conillets d'índies no es mengen els ous, i les gallines els picaran els primers quinze dies, però quan s'acostumin, ja no els faran ni cas. Ja veureu com us anirà bé tenir el gat, a nosaltres la Tupí (la nostra gata) ens porta de tot, musaranyes, ratolíns o rates, és molt bona caçadora. L'inconvenient és que ens el deixa a la porta de la cuina perque li premiem, però al menys, no tenim rossegadors!! Una abraçada per vosaltres també!!

Maria i Jordi ha dit...

Anirem a buscar conillets d´indies al proper mercat, la Sara i la Judit ja piquen de mans exaltades, aviat semblarà un zoologic casa nostra, ja jaaa...