dimecres, 18 de gener del 2012

La cica és mare

La planta més bonica de totes les que hi ha en el jardí és una cica preciosa i gegant envoltada de fillets i filletes. Aquest any ha tornat a ser mare i té moltes llavors apunt per trasplantar. És màgic observar aquesta planta tant espectacular. Les ciques estan molt valorades i al trigar tants anys en créixer valen molts diners. La Montse és experta en ciques i aquesta cica la va plantar ella ja fa molt de temps. Avui ha vingut a donar-nos un cop de mà per ensenyar-nos com es fa. Les nenes volien ajudar però amb la cica s´ha d´anar molt en compte perquè les llavors porten un borrisol que les protegeix i no s´han de tocar massa. D´aquí uns dies les plantarem i a esperar el miracle de la vida. Perquè siguin tant grans com la mare necessitaran més de 20 anys!






2 comentaris:

Unknown ha dit...

Quina passada! Que grosses les teniu!!!! Nosaltres en tenim una però és minúscula comparada amb les vostres.
A Tailàndia en vam veure moltes de totes mides i moltes molt grans, ara bé, per aquí no és tan fàcil veure'n d'aquestes mides!
Felicitats per la Montse!
Petons de colors, família!

Jordi&Maria ha dit...

Són precioses aquestes plantes i màgiques, com totes les plantes tenen sentiments, noten si els agrades o no, i si les estimes encara són més boniques... tot un món!