divendres, 24 d’agost del 2012

Ga, gue, gui, go, gu...

Ahir vaig entrar en una d´aquestes llibreries que venen llibres de text. Com que estem apunt de començar un nou curs escolar ara és el millor moment per anar a pegar un cop d´ull a aquests llibres i així saber quin nivell han d´assolir durant aquest any. Són una referencia. Hi havia molta gent comprant-los i vaig haver d´esperar-me una estona. Quan em va tocar el dependent em va preguntar, de quina escola? No, no van a l´escola els meus fills, ensenyim els llibres de llengua catalana i castellana de segon de primaria i donaré un cop d´ull a quin em sembli millor. Senyora, els llibres no es poden obrir van tancats amb un plàstic. Ah, i com ho sabré quin llibre em sembla millor pels meus fills si no els puc fullejar? Sra, els pares no trien els llibres de text dels seus fills, ho tria l´escola.
Ésclar què ximpleta i agosarada que sóc, pretendre jo escollir el material didàctic dels meus fills!
Vaig triar l´editorial que em va venir més de gust i per sort, un cop els vaig obrir estan força bé. Avui hem treballat una mica l´ortografia, ga, gue, gui, go, gu, i la r, rr.  Amb bastanta facilitat, inclús la Sara també sabia distingir-les i escriure correctament les paraules.
 


 
Ens han regalat un piano preciós, antic i el millor de tot sona bé, perfecte, és fantàstic i ens hem passat el dia tocant i provant-lo, m´encanta! Gràcies!!
 

 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Maria!
Saps? No m'ho havia plantejat això i crec que tens molta raó amb això d'escollir els llibres de text. La teva entrada m'ha fet pensar...a l'escola dels meus fills, el primer dia d'escola, ja tenen els llibres a l'aula. A principis de curs fan una reunió informativa pels pares amb la tutora i et deixen fullejar els llibres que utilitzaran aquell curs... però els llibres son aquells, ja estan escollits. A final de cada trimestre és quan realment pots veure el contingut de cada llibre amb la feina ja feta pels teus fills q porten a casa per ensenyar als pares. Realment els pares influim ben poc en tot això. També es cert que has de confiar en l'escola que has escollit pels teus fills, que per alguna cosa l'has escollit i creure que l'elecció és l'encertada.
Jo, com a mare, conec molt bé els meus fills i se fins on poden arribar. Faig molta feina amb ells a casa les estones que puc passar amb ells i des que he descobert el teu blog m'ajuda molt a treure idees ( ja t'ho he dit algun cop). Això em fa sentir millor perque sòc jo qui decideixo que, com, amb qué i on fer les coses. Ells estan encantats amb les activitats que fem i veig que les disfruten i enriqueixen.
Agrair-te un cop més que comparteixis la teva feina que admiro en el teu blog que sempre segueixo.
Una abraçada.
Sonia Bosch

Maria i Jordi ha dit...

Sonia m´has emocionat amb el teu missatge, moltes gràcies!