dimecres, 23 de novembre del 2011

Una gallina pon un ou!

Ahir vam replegar el primer ou i avui un altre! Quina il.lusió començar a recollir ous, són petits i encara no els hem probat però segur que estan boníssims! A més a més la Jo està molt contenta perquè ha trobat l´ou a la caseta que va construir amb les nenes.
Avui hem tingut la visita del padrí i la padrina i les nenes estaven exaltades. Després de dinar hem anat a la platja d´excursió per cremar una mica d´energia. La Sara i la Judit han estat pujant i baixant de l´aranya, amb dificultat per arribar a dalt perquè els últims trams estan massa alts.
Els gossets van creixent i són una autèntica monada, mengen amb deliri i fruició, com si s´anés a acabar el món i ja fem petites excursions pels carrers perquè vagin socialitzant-se. La gent se´ls mira amb curiositat i diuen que són tan bonics...
Els padrins estaven molt contents de veure que la Judit i la Sara són treballadores i van millorant amb la lecto-escriptura. Això és molt interessant que se sentin valorades, veure que és important esforçar-se i sentir-se premiades amb elogis mentres miraven els seus treballs.
Així que quan han marxat els padrins de tant motivades que estaven encara han volgut llegir una estona el nou llibre que tenim de la serie blanca del Vaixell de Vapor, llibres que us recomano per primers lectors perquè tenen molts dibuixos i això els encanta. El llibre es diu Espinacs  de la Teresa Blanch i Anna Gasol i tracta d´un nen que troba un gosset abandonat i l´amaga dins de casa, però la seva familia no ho sap i es pensen que és una rata fins que el descobreixen i tots estan encantats... Un llibre que ara ens va com anell al dit al tenir la Duna i en Foc amb nosaltres.