dilluns, 24 de setembre de 2012

Compota de poma

Abans que se´ns facin malbé les pomes, fem compota. Seguim el mateix procediment que amb la conserva. Tanquem els pots al buit tot bullint-los i se´ns conserven per un any. Ens la mengem amb els iogurts, amb els chessecakes i sola que és més gormanta. La Sara i la Judit aprenen a pelar, i no passa res si s´equivoquen o els costa, n´hi ha tantes de pomes que n´acaben aprenent!





 
Tenim noves inquilines al corral... 16 gallines noves, blanques, són les autòctones catalanes de tota la vida abans que la gallina rossa els guanyés terreny. Fan els ous blancs i deliciosos!
 
 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quines coses més divertides i interessants que sabeu fer!!! Fer formatge, em sembla increible! I Nocilla i compota.. per un any!!! Quina sort!
Moltes gràcies un cop més per compartir-ho.
Una abraçada
Sonia Bosch

Maria i Jordi ha dit...

Gràcies Sonia!