diumenge, 2 de desembre de 2012

Preparem el Nadal

Ja som al desembre, i és temps de cantar nadales i preparar el pessebre perquè la nit de Nadal està molt a prop. El nen Jesús ens recorda que hem d´estimar, escoltar i fer feliços als altres.  Aquest missatge els nens des de ben petits ja l’entenen, l’escolten a les nadales i ho podem aprofitar per treballar aquests valors.
De bon matí recollíem molsa, branquillons i fulles per poder adornar el pessebre. La Sara i la Judit s’ho han passat molt bé i en Jordi li brillaven els ulls de felicitat, un pessebre és una atracció molt gran per ell, tota l’estona bellugava les figures de lloc, afegia molsa, jugava amb l’aigua de la font, etc.   
 
 
Per berenar què millor que uns donuts casolans? La recepta ben senzilla, farina, llevat, llet, mantega, sucre i ou. Uns els hem glacejat amb sucre i els altres pintat amb xocolata, mmm, què bons! 
 

3 comentaris:

GLORIA TORMO ha dit...

Quin pessebre més gran i més maco! M'ha agradat molt la cançó que acompanyava el reportatge de vídeo. Felicitats i Bon Nadal!
Glòria.

............ ha dit...

Gràcies Gloria, la cançó és de la Dámaris, la pots trobar a la seva web, tot sona, o poses al google "m´agrada el nadal" i també et sortirà.
Bon Nadal!

GLORIA TORMO ha dit...

Moltes gràcies per la informació. Quan l'he buscat, he recordat que em van facilitar un cd d'ella a l'escola de bressol de la meva filla i aleshores ja m'agradava molt.
Salut!