dimarts, 11 d’octubre del 2011

Fem prèssec en almíbar

Avui hem fet molts pots de prèssec en almíbar, kilos i kilos perquè així a l´hivern en poguem menjar. Perquè sigui "rentable" i no ens suposi una despesa enlloc d´un estalvi cal comprar els prèssecs a un pagès, no es que ho regalin, però gairebé.
Hi ha moltes maneres de fer-ho, la nostra manera és ben senzilla. Pelem els prèssecs, els tallem a trossos i els posem en pots de vidre amb almíbar al 50% per cent de sucre amb aigua. Després els tapem ben tapats i a bullir al buit cinc minuts. Així se´ns conserven durant tot l´any.








Avui hem acabat de sembrar el julivert i els bròquils. A poc a poc l´hort es va omplint de nou.


1 comentari:

Unknown ha dit...

Quin goig que fa el rebost i que bonic que està quedant l'hortet!
Felicitats Judit i Sara per fer-ho i explicar-ho tot tant bé!