divendres, 17 de febrer del 2012

Logopedia: més exercicis

Cada dijous anem a la logopeda. Ja sabíem que era un procés llarg i aconseguir pronunciar la R forta no és fàcil de corregir. Ens diuen que es triga al voltant de l´any i només portem quatre mesos... La nostra logopeda és molt simpàtica i ens deixa estar una estoneta a la classe per mirar com es fan els exercicis i després poder treballar-los a casa tots junts. Són exercicis de respiració, labials, de llengua i posició dins i fora de la boca, de bufar... Avui n´hem fet molts i tenim molts deures, aquests són uns vídeos de la classe:












4 comentaris:

Gemma (Bellver) ha dit...

La Berta no va pronunciar la r correctament fins els 5 anys passats. Ella tenia "frenillo" lingual en néixer i, tot i que li vam fer tallar quan tenia tres mesets, això va deixar "empremta": sempre vaig notar que mamava com pressionant molt fort amb les genives (habitual quan hi ha "frenillos"). Jo sempre he atribuït aquesta tardança a aquesta qüestió.
De totes maneres, hi ha un llibre molt interessant de la Mariana Vas, Mi niño no habla bien, http://www.esferalibros.com/pdfs/nota_de_prensa_mi_nio_no_habla_bien.pdf,
en què l'autora diu que és normal no pronunciar correctament aquest so fins als 5 anys.
Petons!

Jordi&Maria ha dit...

Sí Gemma és veritat que fins als 5 anys és normal, però esclar la Judit ja té 6 anys i ara sí comença a ser moment de treballar-ho. Gràcies pel llibre, me´l miraré!

Anònim ha dit...

Amazing issues here. I'm very satisfied to see your article. Thank you a lot and I am taking a look forward to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?

Also visit my webpage - how to buy real cheap twitter followers

Anònim ha dit...

It's not my first time to visit this website, i am browsing this website dailly and obtain good data from here daily.

Here is my blog post :: methods to buy followers on social media service twitter