dimecres, 18 d’abril del 2012

Millorant les habilitats motrius

En Jordi ja ha fet 18 mesos, ha augmentat el seu vocabulari i xapurreja moltes paraules, la majoria costen d´entendre malgrat ell s´expressa a tot moment. Quan la Sara i la Judit treballen, ell no vol ser menys i encara que sigui dalt d´una cadira es posa  a pintar i a guixar papers. Està aprenent a respectar els treballs de les seves germanes, alguna vegada se li escapa el retolador i ratlla els fulls del costat, la taula i les parets... Aprèn per imitació els hàbits i prova de tapar els retoladors encara que de vegades el tap es resisteix o el que sembla tap no ho és...  Maneja els jocs de blocs lògics i d´encaixar, amb la seva dificultat perquè s´empipa quan no li surt i ho llença tot pel terra. Estem a l´època de les frustracions, una etapa difícil!




M´agrada observar com practica la Judit el piano, a més a més de millorar la coordinació entre dits i mans, treballa la memòria, el ritme i la melodia.




Però el que més disfruten és anar a la platja amb les seves amigues a jugar, córrer i buscar petxines amb forat, per fer-se un collaret.