dilluns, 14 de maig del 2012

D´un retall, dos vestits

Arriba la calor i la roba lleugera, els vestits sense mànigues i les sandàlies. La tieta en va donar molts retalls de roba i avui en hem engrescat a fer un parell de vestits. Som autodidàctis i una costurera professional trobaria molts i molts defectes a la nostra manera de fer, però els hem acabat i ja els han volgut estrenar deseguida. Els agrada cosir a màquina i fer les canilles de fil, enfilar l´agulla i tallar la roba amb les estisores. El que més por els fa les agulles de cap que poso per prendre mides, llavors és queden quietes, no gosen bellugar-se, tenen por de punxar-se!









5 comentaris:

Anònim ha dit...

Que divertit!!! Un resultat admirable!! Estan guapissimes!!
Una abraçada
Sonia

Maria i Jordi ha dit...

Gràcies Sonia!

Anna Torras ha dit...

Hola Maria i Jordi!

Em dic Anna Torras i sóc reportera del pograma "Els Matins" de TV3. Dilluns us vaig enviar un correu, però no sé si l'heu llegit. Voldria fer un reportatge de l'escolarització a casa, una alternativa educativa molt interessant pel que he pogut veure al vostre blog i poc coneguda per algunes famílies. Si us sembla bé, us deixo el meu correu perquè us pogueu posar en contacte amb mi.

atorras.h@tv3.cat

Moltes gràcies!

Gemma (Bellver) ha dit...

Quina traça! La Berta el primer que ha dit ha estat: són iguals, que xulos!
Petons!

Maria i Jordi ha dit...

Què és maca la Berta, ben bé iguals no són, ja jaaaa... A més a més els gatets petits li van fer un estrip, els vaig haver d´apedaçar, quina bona estrenada!
Gràcies!