dimarts, 1 de maig del 2012

Homemade, fet a casa

Aquí on vivim això del fet a casa no té gaire importancia, però a Anglaterra i Alemanya tot allò que sigui homemade té molt valor. És una llàstima que no es valorin les coses fetes a mà, i es valorin més els productes manufacturats per la gran industria. Potser són més "capritxosos" o tenen més bona presencia però és evident que avui i sempre les coses que puguem fer nosaltres tenen més valor i són més sanes perquè hi posem ingredients de primera qüalitat, com aquestes palmeres de sucre i els rotllos de xocolata blanca i panses que hem fet aquest matí. A més a més així aprenem d´on venen les coses i com es fan, i cultivem la nostra cultura i dieta mediterranea.






Anar a l´hort i collir les primeres carxofes d´aquesta temportada, acompanyar-les amb un parell de cebes mmm quina materia prima més bona!




Per acompanyar les verdures ens fa falta hidrats de carboni, amb la pasta fresca tindrem un dinar complert, a més a més ens encanta, és fàcil de fer i és fresca, els ingredients, farina, ous, oli d´oliva i una mica de sal.










Bon profit!

5 comentaris:

Marvan ha dit...

Escoltim, ara hi anem. ¿Teniu la taula preparada?

Maria i Jordi ha dit...

Ja, ja, jaaaa... quan vulgueu!

Sylvia ha dit...

Mmmmmm quina bona pinta aquesta pasta. Justament avui em dèia l'Antonio que hem de treure la nostra máquina que fa temps que no utilitzem.
Dons jo no sé perquè la gent no adopta això del homemade perquè tot és més sa, més bo, més natural... Nosaltres fem a casa tant com podem!
La taula la pots parar per 4 més? jejeje
Petonets!!

Jordi&Maria ha dit...

Gràcies Sylvia, si tens la màquina per estirar i tallar és un moment! El que m´agrada més és que només cal 5 minuts per bullir-la! A veure si un dia ens veiem i cuinem juntes, m´agrada molt tot el que fas!

Sylvia ha dit...

Ah sería molt divertit!! Hem de buscar un día sí senyora!

Petons