dilluns, 9 de maig del 2011

Aprenem a llegir

La lectura és una eina imprescindible pel món que vivim. La treballem cada dia, qualsevol moment és un bon moment per llegir, i sempre abans d´anar a dormir llegim un conte tots plegats.
La Judit llegeix lletra d´impremta. La Sara llegeix per síl.labes, ta, ma, sa, la, pa, etc...  se´n surt força bé. A l´escola es treballa la lletra de pal, després lletra lligada i per últim lletra d´impremta, és curiós perquè a Anglaterra directament s´apren la lletra d´impremta i prou. Penso que això de marejar els nens amb tantes lletres dificulta l´aprenentatge, ja prous problemes tenen per distingir les grafies. Us deixo un parell de videos de lectura.



4 comentaris:

Salvix,briattore,flores ha dit...

hola soc la Lydia m'agrada molt de veure els vostres videos son molt divertits perque veig que us esforceu molt.

Adeu , petonets de la vostra cosina, la Eva avui no hi es , esta de colonies i saveu una cosa?, e dormit al seu llit.

adeuuuu

Jordi&Maria ha dit...

Lydia quina sorpresa més agradable! La Judit i la Sara estaran molt contentes de llegir-te. Com va això de ser filla única? Deus trobar a faltar la Eva moltíssim!! Una abraçada enorme, ens veiem. -La tieta-

Sylvia ha dit...

Hola!

Teniu un blog molt maco, felicitats per la decisió.
Tinc una pregunta, per escriure com et plantejes el tema de la lletra? A la Nora no li agrada gaire la lletra lligada i m'estic pensant de fer-ho en imprenta .

Gràcies i un petó
A veure si ens coneixem aviat, esteu convidats al nostre poble quan vulgueu.

Jordi&Maria ha dit...

Hola Sylvia, escrivim amb lletra de pal i lletra lligada, fa poc que han deixat l´escola i es així com els ensenyen. Particularment crec que s´hauria d´aprendre directament imprempta.
Seria genial quedar un dia, escriu-me un mail.
Felicitats pel teu blog, el segueixo. Una abraçada.
Maria.