dissabte, 23 de juliol del 2011

Bicicleta eléctrica

Quin gran descobriment això de la bici eléctrica! Aquí on vivim és  ple de pujades i baixades, desde la platja a casa hi ha 4 km de pujada constant i francament empitjora quan arribes a l´àrea de muntanya... Has de ser un autèntic campió per poder pujar pedalant i si a més a més carregues dues criatures encara es fa més díficil. Així que aquest any enlloc de vacances hem invertit en un parell d´aquest vehícles mecànics-motors.
És lleugera, ràpida, no et cansa i no s´ha d´omplir de benzina...
Ens hem escapat a la platja, la baixada és espectacular i les nenes xisclaven d´emoció. Hem incorporat a la bici una nevera amb un parell de coca-coles i unes patates, això està bé, a la sorra, davant de mar un aperitiu complert.
La pujada bufar i fer ampolles, en Jordi ha aprofitat per fer una becaina, mireu com arribavem a casa... I encara ens quedava bateria per mitja muntanya més!



La Sara i la Judit practiquen a dues mans el cumpleaños feliz per tal de donar la nota al proper aniversari...



2 comentaris:

Arrels de Llum ha dit...

oooh ja ets la segona persona que conec que es compra una bici elèctrica! Pregunta indiscreta... pica molt el preu??? ;)

Maria i Jordi ha dit...

Ja jaaaa, sí que pica, ens hem quedat sense vacances...mmmm... però les vacances s´acaben i la bici espero que duri com a mínim dos anyets...