diumenge, 27 de gener del 2013

Nabius

Diuen que els nabius tenen propietats antioxidants, moltes vitamines, sobretot vitamina C, potassi, ferro i calci. Són bons per combatre infeccions, eviten l’envelliment, i milloren les malalties degeneratives i cardiovasculars, a més a més són rics en fibra i afavoreixen el trànsit intestinal, sobretot els vermells que provenen d’Amèrica. Aquí costa trobar-ne de frescos, i si se’n troba són molt cars o han estat congelats.  Avui hem plantat 10 de blaus i 10 de vermells.  Ara caldrà que creixin i donin fruit, tot plegat un parell d’anys...
 
 
A piscina en Jordi comença a bellugar els peus i a gaudir de l’aigua. Li agrada molt la Paula, la seva professora. La Judit i la Sara es passen una hora nedant amunt i avall piscines de 25 metres, com unes autèntiques nedadores. L’esport és essencial. Caminar, córrer, anar en bici, pujar dalt dels arbres, jugar a empaitar-se, etc. Almenys una hora diària d’activitat ajuda al creixement no només físic sinó intel·lectual.
 
Ja només queda unes setmanes perquè neixi en Sergi o la Silvia. Ens hem acomiadat de la panxona fent un munt de fotos i deixant als nens pintar i petonejar al seu futur germanet/a.
 
 

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Not long to go! Exciting!! :)
And wow everyone is really good at swimming now! ...Maybe even better than me! Ahah!
- Hannah

Jordi&Maria ha dit...

Thank you Hannah! See you in April!
lots of love!

aybel ha dit...

hola soc la laia moltes felicitats

Jordi&Maria ha dit...

Gràcies Laia, t´esperem aviat per aquí!! Un petonet.

Anònim ha dit...

Hola, sóc la Laura, em vas donar l'adreça del teu blog per correu. El trobo fantàstic... Unes fotos precioses i un paissatje meravellós!!! Que poquet us queda... ;-)

Anònim ha dit...

Som la familia Molina Padrosa...

Jordi&Maria ha dit...

Gràcies Laura, sí queda poquet, aviat podrem posar fotos del bebé!

Nuestranube ha dit...

Quina foto més maca!

Jordi&Maria ha dit...

Gràcies Sylvia, oi que hem escollit noms bonics? je je jeee...