dimecres, 26 de juny de 2013

Amanida de tomata i de pebrot

Una llesca de pa de pagès amb amanida de tomata, pebrot verd, i una truita a la francesa dels ous frescos que cada matí ponen les gallines, hi ha quelcom més simple i més deliciós? La vida al camp a l’estiu és agraïda. Els nens aprenen a subsistir per ells mateixos, tenen cura de l’hort i de les gallines. També aprenen a cosir per fer-se vestits i a dibuixar per il·lustrar els contes que s’inventen. Llegeixen, escriuen als seus quaderns, persegueixen papallones, cucs i marietes. Busquen fades sota les pedres i dibuixos màgics en els núvols. Juguen i s’enfilen dalt dels arbres amb els seus amics i els contemplo amb un somriure, què feliços són aquests nens!
 
 
 
 
 
 

2 comentaris:

Caminem plegats ha dit...

nosaltres també hem fet una entrada d'àpats sans !1 jeje, es veu que aquest temps ens inspira.
Que maco tot el que expliques sobre la canalla, quina envejeta!!
petonets

Jordi&Maria ha dit...

He estat mirant el teu blog, té molt bona pinta, m´encanta el microscopi que teniu, t´envio un mail per parlar més.
Gràcies.