dimarts, 4 de juny del 2013

La flauta dolça

La flauta dolça és un instrument que s’utilitza molt a la majoria de les escoles. És fàcil d’aprendre i els nens i nenes es senten intèrprets. La finalitat de l’assignatura de música a més a més d’aprendre història de la música és poder llegir partitures, tocar petites cançons com la que ens hem inventat avui amb només tres notes, sol, la i si, són de moment les que comencen a dominar la Sara i la Judit.
Com cada setmana llegeixen un llibre de la biblioteca, fan el resum i escriuen l’opinió personal. Això de l’opinió personal m’interessa molt, que a poc a poc vagin forjant el seu propi criteri. Els contes expliquen moltes coses i donen peu a parlar de moltes coses, valors, actituds, fan pensar i raonar.
En Jordi es cansa de retallar amb el punxó, va més ràpid amb les estisores.  
En Foc i la Duna han crescut molt, ja no estan tan esbojarrats. Les nenes els entrenen perquè puguin gaudir tots junts, encara han d’aprendre moltes coses tots plegats.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

És molt bo que aprenguin a fer resums dels contes que llegeixen.

Jordi&Maria ha dit...

Sí, saber resumir correctament implica comprensió lectora, capacitat de síntesis i expressió escrita, realment un bon exercici. Gràcies.