dimarts, 5 de juny de 2012

Es poden educar els fills a casa?

Aquest ha estat el tema d´avui al programa els matins de Tv3. Ens han fet un petit reportatge i ja es pot visualitzar a la web del programa. He d´agraïr la participació de la familia de la Marleen amb els seus fills Albert i en Jan i la trucada de telefon oportuna de la Silvia.  Crec que entre tots plegats ha quedat un bon reportatge. Gràcies també a l´Anna Torras i la Txell,  les reporteres que han vingut a casa i les autores materials del muntatge, un bon treball!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!
M'ha agradat molt veure el vostre reportatge! Veient el programa sancer, també he de dir q la intervenció de la Marleen m'ha agradat molt. Felicitar-vos i mostar la meva admiració per la feina que feu. Llegir el vostre blog m'enriqueix molt i m'ajuda a formar en el que puc als meus fills el temps que passo amb ells!
Una forta abraçada
Sonia

............ ha dit...

Gràcies Sonia, ha estat un bon reportatge, tret de la Txell la senyora de l´administració la resta de tertulians han estat afins i respectuosos amb el homeschooling. A veure si l´administració posa fil a l´agulla i regularitza el homeschooling com a la resta dels països europeus.
Gràcies pels ànims i estic convençuda que ets una bona mare!