diumenge, 10 de juny del 2012

Quaderns d´estiu

Els quadernets d´estiu són fabulosos per treballar amb les nenes. A més a més ens serveixen de guia per controlar que hagin aprés tots els continguts que la resta de nens que van a l´escola aprenen. I en aquest aspecte estem ben tranquils perquè tant la Judit com la Sara fan quadernets d´un nivell superior sense problemes. Aquest matí han estat feinejant amb els quadernets i al cap d´una estoneta la Sara ha volgut anar a jugar a nines però la Judit sí o sí ha volgut continuar el quadernet, el seu objectiu era acabar-lo... Però ésclar el quadernet té 38 pàgines! Tot i així n´ha fet 14, i encara diu que al vespre s´hi tornarà a posar una estoneta més.





El joc simbòlic de la Sara, deliciosos panets de xocolata cruixents per les seves nines...



Hem aprofitat el diumenge per treballar a l´hort, treure males herbes i observar com creixen les tomates, els melons, les síndries, les figues i les olives.





2 comentaris:

Sylvia ha dit...

Nosaltres també hem començat els quardens d'estiu, em sembla un recurs molt bò i entretingut. Tinc pensat comprar un del pròxim nivell per fer durant el curs vinent.

Mmmm totes les verdures i fruites fan molt bona pinta!!

Jordi&Maria ha dit...

La veritat que és una bona idea de comprar els quadernets per anar treballant durant el curs, són molt més dinàmics que els propis llibres de text, almenys les nenes els troben molt més divertits, gràcies Sylvia!