diumenge, 4 de novembre de 2012

Fem croissants

Fer croissants és tot un repte, comporta un procés llarg i difícil. Es treballa amb la temperatura freda, la mantega, doblegar la massa amb capes i més capes, el repós a la nevera, estirar la massa de nou, doblegar, guardar a la nevera, reposar... No és una recepta habitual. Però avui la Judit i la Sara s´han proposat fer croissants mentres el papa podava els arbres. Han agafat el receptari, en castellà, han preparat i pesat els ingredients, i han seguit el procés a poc a poc sense aturar-se. Després de sis hores han sopat uns croissants boníssims, la veritat, més bons que els de la botiga.



 
Mentres el papa podava les moreres.

 
 

2 comentaris:

Patchades ha dit...

EPS FAMILIA QUINA BONA PINTA AQUESTS CROISSANTS, QUINA RECEPTA HEU FET SERVIR???

GRÀCIES

............ ha dit...

Gràcies!
Hem fet servir la recepta de massa de croissant de la thermomix,
la trobaràs a aquest link
http://thermomix.cl/recetas/masa-de-croissant/