Fer croissants és tot un repte, comporta un procés llarg i difícil. Es treballa amb la temperatura freda, la mantega, doblegar la massa amb capes i més capes, el repós a la nevera, estirar la massa de nou, doblegar, guardar a la nevera, reposar... No és una recepta habitual. Però avui la Judit i la Sara s´han proposat fer croissants mentres el papa podava els arbres. Han agafat el receptari, en castellà, han preparat i pesat els ingredients, i han seguit el procés a poc a poc sense aturar-se. Després de sis hores han sopat uns croissants boníssims, la veritat, més bons que els de la botiga.
Mentres el papa podava les moreres.
2 comentaris:
EPS FAMILIA QUINA BONA PINTA AQUESTS CROISSANTS, QUINA RECEPTA HEU FET SERVIR???
GRÀCIES
Gràcies!
Hem fet servir la recepta de massa de croissant de la thermomix,
la trobaràs a aquest link
http://thermomix.cl/recetas/masa-de-croissant/
Publica un comentari a l'entrada